DELIFRANCE HELLEVOETSLUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 53 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Delifrance Hellevoetsluis. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2023 om 15:20 Bezorging duurde erg lang voor 2 broodjes. Daarnaast viel de Club 'baguette' sandwich en Spelt brood carpaccio erg tegen. Het spelt brood was eerder een broodje, het was ter grote van een kaiserbroodje. Voor de prijs verwachte ik groter. Nooit meer!
22 feb 2023 om 20:35 Ik had bestelling om 11:45 uur gepland. Deze was er ook precies om 11:45 uur!
6 jan 2023 om 14:50 Uur te laat bezorgd
6 okt 2022 om 23:34 Sapjes super duur, hele kleine flesjes betaal je bijna 5 euro per klein flesje van 0.33L. Verkeerd broodje gekregen waar je 10.75 voot betaald.... slecht gedaan
2 sep 2022 om 17:04 zoals altijd perfect
20 jul 2022 om 18:16 Heerlijke broodjes en binnen de gewenste tijd geleverd!!
21 apr 2022 om 14:22 Was helemaal top
24 feb 2022 om 18:53 Bezorging was super snel, had ik niet verwacht tbh. Eten/drinken was netjes verpakt en smaakte gewoon prima. DE VERSE JUS WAS WEL ECHT SUUUUUPER LEKKER, kapot zoet, ik loev het
4 feb 2022 om 15:11 Vriendelijke bezorging en warme broodjes komen altijd warm aan. Smaakt altijd prima en dat maakt dat wij hier wekelijks een lekkere lunch bestellen.
4 feb 2022 om 13:35 Heerlijk vers en snel bezorgd
4 jan 2022 om 14:41 Super goede service en kwaliteit!
15 okt 2021 om 14:45 Duurde helaas erg lang wel lekker gegeten