DELIFRANCE HELLEVOETSLUIS

DELIFRANCE HELLEVOETSLUIS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 46 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Delifrance Hellevoetsluis. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2022 om 14:22 Was helemaal top
24 feb 2022 om 18:53 Bezorging was super snel, had ik niet verwacht tbh. Eten/drinken was netjes verpakt en smaakte gewoon prima. DE VERSE JUS WAS WEL ECHT SUUUUUPER LEKKER, kapot zoet, ik loev het
4 feb 2022 om 15:11 Vriendelijke bezorging en warme broodjes komen altijd warm aan. Smaakt altijd prima en dat maakt dat wij hier wekelijks een lekkere lunch bestellen.
4 feb 2022 om 13:35 Heerlijk vers en snel bezorgd
4 jan 2022 om 14:41 Super goede service en kwaliteit!
15 okt 2021 om 14:45 Duurde helaas erg lang wel lekker gegeten
17 aug 2021 om 16:47 Erg lang gewacht op de bezorging, had een broodje zalm besteld en een broodje kaas. Broodje zalm was erg lekker, broodje kaas was letterlijk een half stokbrood met drie plakjes kaas met wat kruiden erop, geen sla, geen boter niks, niet die €4,50 waard…
30 jul 2021 om 14:08 Erg lang gewacht. 1,5 uur. Daarbij ook nog ham op een vegetarisch broodje doen. Geef niet graag slechte recensies maar dit was erg slecht. Curcus over vegetarisme zou geen kwaad kunnen
17 jun 2021 om 16:29 Eten om 11u besteld met verzoek om half 1 bezorgen. Echter pas om 13u bezorgd. Broodjes waren prima. Wel prijzig.
24 mei 2021 om 16:47 Fijn dat je echt als lunch kunt bestellen ik vind 8 euro voor 1 broodje wel veel en minimaal bestel bedrag van 20 is voor 2 mensen echt wel veel dan kan je liever ergens naartoe gaan maar smaken doet het zeker wel.
6 mei 2021 om 21:50 Super lekkere broodjes. Vers en rijk gevuld. Carpaccio stokbroodje. Snelle bezorging. Aanrader!!
2 apr 2021 om 19:55 Heerlijke broodjes, bezorging netjes op tijd!